hulp bij het vinden van een stageplek

Cv check

Een sterk cv is het halve werk! Als je twijfelt of je cv wel sterk genoeg is, kan je bij StudieHub terecht voor een tweede paar ogen!

Met de cv check zorgt onze ervaren recruiter ervoor dat jouw cv precies aansluit op datgene waar jouw toekomstige werkgever enthousiast van wordt!

Nadat je je cv hebt opgestuurd, ontvang je binnen 24 uur de nieuwe versie van jouw cv met gerichte aanpassingen en aanbevelingen. 

sollicitatietraining

Tijdens een sollicitatiegesprek is het belangrijk om een goede indruk achter te laten. Dit doe je door middel van 'personal branding'.

Tijdens je sollicitatiegesprek is het niet nodig om een act neer te zetten. Je bent de beste versie van jezelf. Het enige wat wij doen is dat wij jou in je kracht zetten.

Wij adviseren je slechts waar nodig. We leren je omgaan met zenuwen, werken aan je zelfvertrouwen en hoe je je motivatie het best kunt verwoorden.

De trainer weet dankzij jarenlange ervaring als recruiter waar de werkgever naar zoekt. Je ontvangt na afloop van de training een evaluatie aan de hand waarvan je zelf na de training kunt blijven oefenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
neem geheel vrijblijvend contact op!