Examentrainingen

Een examentraining nodig om alle stof van A-Z nog een keertje door te nemen met één van onze ervaren docenten? Boek nu je examentraining en ontvang een no cure, no pay garantie!

Examentrainingen bij StudieHub
Of je nou in de brugklas of examenjaar zit, goede studieresultaten zijn zonder meer belangrijk. Maar in het examenjaar zijn jouw studieresultaten niet alleen belangrijk, maar ook doorslaggevend. Om die reden is het voor eindexamenleerlingen van groot belang dat zij goed beslagen ten ijs komen. Als StudieHub kunnen wij daar door middel van examentrainingen een bijdrage aan leveren. In één of twee dagen (afhankelijk van het type examen; school- dan wel eind-) nemen we alle stof door en stomen we je klaar voor de drie toetsweken en de apotheose van jouw schoolcarrière: de Centrale Examens.

wij zijn studiehub

DE BESTE VOORBEREIDING

Tijdens de examentraining behandelen wij alle stof, en na de training bieden wij jou extra oefenmateriaal aan en de mogelijkheid om ons 24/7 te bereiken voor jouw vragen. Op ons kan je rekenen!

ERVAREN DOCENTEN

Niet heel lang geleden waren ook wij leerlingen op de middelbare school. Wij kennen dus de valkuilenvan de toetsen en proberen jou daarvoor te behoeden!

NO CURE NO PAY

Wij zijn er om je te helpen. Dus mocht je na het volgen van één van onze examentrainingen onverhoopt een onvoldoende halen, dan krijg je het volledige bedrag vergoed — no cure, no pay. Dat is wel zo eerlijk.

Veelgestelde vragen

Waar worden de examentrainingen gegeven?
De examentrainingen worden gegeven in ons pand in Putten (Veldstraat 7a).
Wat is de 'no cure, no pay' garantie?
Mocht je onverhoopt een onvoldoende halen, dan ben je met de 'no cure, no pay' garantie verzekerd van een vergoeding van het volledige bedrag dat je hebt betaald voor de examentraining.
De stof die ik moet leren voor de toetsweek sluit niet aan op de stof van de examentraining, wat nu?
Maak je geen zorgen! Neem contact met ons op en wij proberen dan tot een passende oplossing te komen.
Ik ben niet beschikbaar op de aangegeven datum, kan ik op een ander moment komen?
Neem contact met ons op en wij vinden een oplossing!
Voor welke vakken kan ik een examentraining volgen?
Er zijn examentrainingen voor vrijwel elk vak beschikbaar, maar het kan zo zijn dat de datums er niet bij staan. In dat geval kan je met ons contact opnemen om te kijken wat jou het best uitkomt.
Hoe boek ik een examentraining?
Dat is heel eenvoudig! Klik op de menuknop 'geplande examentrainingen' en kies je niveau vak waar je de training voor wilt volgen. Vervolgens kan je de gewenste datum uitkiezen en de betaling voltooien.