vreemde talen bij studiehub

Engels

Engels is de meest gesproken taal ter wereld. Dus behalve op de toetsen, heb je er ook wat aan als je in het buitenland bent (behalve in Frankrijk, want daar willen ze alleen Frans spreken)!

Als je Engels lastig vindt, zullen wij jou laten zien dat het best een piece of cake kan zijn!

Frans

Naast de moeilijke Franse woorden (nee, niet croissant of omelette du fromage) wordt de Franse taal ook gekenmerkt door haar moeilijke grammatica die uitzonderingen (op uitzonderingen) kent.
 
Als je Frans moeilijk vindt, geen probleem: wij helpen jou heel graag! 

Duits

Als de Franse grammatica al niet moeilijk genoeg was: onze Oosterburen kunnen er ook wat van! De vier verschillende naamvallen en de bijbehorende regels kunnen wat stress opleveren.

Maar maak je geen zorgen, wij laten jou zien dat iedereen een woordje over de grens kan spreken!

Voor welke niveaus en leerjaren?

De ondersteuning voor Engels, Frans en Duits worden voor alle niveaus en leerjaren aangeboden! Als je vragen hebt, ben je van harte welkom om vrijblijvend met ons contact op te nemen!

bijles

Als de lessen op school iets te snel gaan, dan kan bijles bij StudieHub uitkomst bieden. Tijdens een bijles bespreken nemen we de stof grondig door, zodat je tijdens de lessen goed kan meedraaien!

De bijlessen kunnen zowel incidenteel als structureel plaatsvinden, het is net wat je fijner vindt!

bijspijkertraject

Mocht je in een korte periode een inhaalslag moeten maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Na een intakegesprek met jou, stellen wij doelen en maken wij een bijbehorende planning. 

Zo'n 'bijspijkertraject' is ideaal als je de taal grondig moet kennen voor de leestoetsen van de Centrale Examens.