Bijles

Heb je behoefte aan extra en intensieve begeleiding? Misschien is bijles dan wat voor jou! Tijdens de bijles nemen wij samen met de leerling een specifiek vak of een bepaald onderdeel, zodanig dat hij of zij zich in kort bestek de stof eigen maakt. De ervaring leert dat struikelvakken, zoals wiskunde, zich bij uitstek voor bijles lenen.

bijles

1-op-1 bijles
€ 24,99 per uur 

Tijdens de bijles staan de wensen van de leerling centraal en bespreken we op jouw tempo de punten waarop jij vastloopt.

Mocht je om wat voor reden dan ook de voorkeur geven aan online bijles, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Gewoon lekker thuis, vanachter je computer!


duobijles
€ 34,99 per uur 

Wat voor 1-op-1 bijles geldt, is ook hier van toepassing, met dit verschil dat je in niet alleen, maar als duo de stof zal doorploegen. Mét en ván elkaar leren. Extra voordelig, maar zeker niet minder effectief!


groepsbijles
€ 39,99 per uur 

Als StudieHub bieden wij ook bijles aan voor groepen van drie of meer leerlingen. Voorafgaand aan een groepsbijles zullen we inventariseren waar de leerlingen op vastlopen. Op die manier weten we zeker dat geen enkele — maar dan ook écht geen enkele — vraag onbeantwoord zal blijven. En ook hier geldt: extra voordelig, maar zeker niet minder effectief!


3

SOORTEN BIJLES

ELK

NIVEAU

10+

VAKKEN

100+

UUR ERVARING PER DOCENT

Bijles bij StudieHub

De bijles wordt op locatie (Veldstraat 7a) gegeven. Kom gerust eens een kijkje nemen in ons ruime en gezellige pand. De koffie staat klaar!

Veelgestelde vragen

Waar vindt de bijles plaats?
De bijles wordt op locatie (Veldstraat 7a) gegeven. Kom gerust eens een kijkje nemen in ons ruime en gezellige pand!
Voor welke vakken geven jullie bijles?
Wij geven bijles voor alle vakken en leerjaren van het VMBO, havo en VWO!
Is het mogelijk om wekelijks een vaste tijd in te plannen?
Dat is zeker mogelijk! Als je moeite hebt met een bepaald vak, kunnen wij een wekelijkse "recap" inplannen en op jouw eigen tempo de dingen bespreken waar jij vastloopt.
Wie geeft de bijles?
De bijles wordt gegeven door één van onze gescreende en ervaren bijlesdocenten.
Kan ik een proefles proberen?
Voordat je aan bijles begint, is het wel zo fijn als je eerst kennis kunt maken met wat StudieHub te bieden heeft. Daarom bieden wij een proef(bij)les aan. Zo krijg jij de kans een weloverwogen keuze te maken.
Moet ik zelf iemand meenemen voor de duo- of groepsbijles?
Als je een duo- of groepsbijles inplant, is het de bedoeling dat je samen met jouw eigen gekozen partner(s) komt.